Maine Coon Klubben blev stiftet den 26 November 1988, som special klub under Felis Danica, som er hovedorganisationen for kattesport i Danmark, og er tilknyttet en international sammenslutning af katteklubber, Federation Internationale Féline (FIFe).

Alle vigtige beslutninger, som omhandler racekattes udvikling, udstilling og uddannelse af dommere, sker gennem FiFé.

Som medlem af Maine Coon Klubben, har du mulighed for at liste dine killinger på vores killingeliste, adgang til vores arkiv af medlemsblad og artikler. Der ud over kan du deltage i vores arrangementer, som er både sociale og faglige. Se også alle de medlemsfordele du har som medlem her

Medlemsåret følger kalenderåret, men indmeldelse kan ske hele året, efter 1 August sker indmeldelse til ½ pris, forudsat man ikke tidligere har været medlem af klubben. Indmeldelsen sker ved at udfylde felterne under menu punktet nyt medlem.
Når du har registreret dig vil du modtaget en mail. hvor du skal bekræfte din registrering. Mailen indeholde også information om hvordan du kan betale kontingentet.

Prisen for medlemskab  er:
Husstand medlemskab : 250 kr.

Enkelt medlemskab: 200 kr.

Killingekøber medlemskab: 20 kr. (Det første år)
Ved killingekøber, skal medlemsnummer fra opdrætter, som der er købt killing af oplyses, ved indbetalingen.

Kontingentbetaling for 2016 skal være klubben i hænde senest d. 6. januar 2016.

Indbetaling kan ske via bank:
Handelsbanken
Reg: 7617 Konto: 0002014847