februar 2018
MaTiOnToFr
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Nyhedsbrev

Flyt på landet på skiveegnen med dine heste - og få rigtig meget for dine penge!

 

Prisniveauet på et fritidslandbrug på Skiveegnen vurderes at være blandt de absolut laveste i landet.

 

Stort udbud af landboliger i alle prisniveauer
Her som andre steder i landet vokser gårdenes størrelse ved opkøb af naboejendommenes jord. Dette giver mulighed for at erhverve de ”tiloversblevne” landbrugsejendomme med et mindre jordtilliggende til meget fordelagtige priser.

Skive er landets 5. billigste kommune at bo i. Det har magasinet Penge og Privatøkonomi beregnet (sommeren 2007). Beregningen viser at et ægtepar uden børn efter betaling af skat, husleje, forsikringer og bil har et rådighedsbeløb, der er ca. 3 gange større, end hvis de boede på Frederiksberg.

Men ikke alt kan gøres op i penge. Livskvalitet – i form af en rummelig bolig, frisk luft og flot natur lige uden for døren - mere tid til at være sammen i familien og mere plads til at dyrke friluftsliv og dine hobbyer er svære at gøre op i kroner og ører. Rigtig mange børn ønsker sig at få eget ”husdyr”. Pasningen kan være en god måde at lære ansvarlighed i en ung alder.

Du vil sikkert blive overrasket over mængden af tilbud inden for fritidsaktiviteter for børn og voksne. Foreningslivet stortrives på landet med hyggeligt samvær omkring alt fra kunst, musik til sport og motion – læs mere på: www.skive.dk 

Tag bussen, kør sammen med naboen eller grib cyklen – her er sikkert at færdes. Og ingen bilkøer, når du tager bilen.

 

Altid tæt ved fjorden
Der findes rigtig mange ejendomme med direkte udsigt over fjorden, men når du bor i Skive kommune, er du altid tæt ved Limfjorden og utrolig smukke og uspolerede kystområder. Her er fred og ro og god plads til alle. Du kan sikkert finde din helt ”egen” private, børnevenlige badestand. Læs mere på: www.skive.dk  – under ”Natur, skov & strand”

Skive blandt de 25 mest eftertragtede steder at købe bolig (Bo bedre 2004)

Skiveegnens Hestecentrum