februar 2018
MaTiOnToFr
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Nyhedsbrev

Referat 13.05.2009

 

Referat af bestyrelsesmøde den 13. maj 2009 i Skiveegnens Hestecentrum

Møde hos Bettina Kaastrup

Næste møde d. 24. juni 2009 hos Birger kl. 19.30

Tilstede var:
Jørn Laursen
Christina Bonde
Bettina Kaastrup
Bettina Mørch Holm

Økonomi og medlemmer
Bettina Kaastrup orienterer om at bankkonto er oprettet med konto i Morsø Sparekasse, med netbank adgang. Der bliver lavet så Bettina Holm også er adgangsansvarlig, sammen med Bettina Kaastrup. SEH starter op uden momsnummer, og ser tiden an, om det bliver nødvendig.

Der er styr på bankkonto, og der bliver søgt penge.Der er ikke automatisk momsfritagelse.Bettina Kaastrup orienterer om ar der bliver evt. udbudt sikkerhedskurser gennem sallingsund hesteklub, så som forældre undervisning, lær at falde af hesten, ryttermærker, o.s.v.

Bettina Kaastrup tager kontakt til Decoline, om hun kunne komme med et bud på et logo.

Hestens Dag 2009
Christina orienterer om hestens dag hvad der er planlagt for dagen. Marianne Laursen har talt med hjemmeværnet, som kommer og står for parkering. Jørn Laursen prøver at få fat i John Sørensen, Håsum og Benny Mortensen, der også kørte med heste sidste år. De skal have buddet om at køre publikum mellem pakering og travbanen/rideskolen Der er lavet udkast til en ansøgning til visionspuljen. Reklame for dagen, vil gruppen for hestens dag, prøve at komme ud i byer indenfor 60 km. Evt. med ponyer der kører – med sulky - gennem byen med logo for hestens dag.

Ridestier
Bettina M. Holm orienterer om stiprojekter i sallingskive. Bettina Kaastrup foreslår at man kunne evt. bruge hestens dag som deadline til at lave stier klaroverblik!!
Og til at samle ideer fra folk der kommer forbi standen og selv har ideer til stier. Der skal også laves en drejebog til at lave stier.

bosætning
Intet nyt

Hjemmeside
Maibritt er i gang med at udvide sine beføjelser til hjemmesiden. Den er lidt for rodet, kunne være en ide´ at få fuld adgang til at lave siden selv. Den er for dyr at holde ved lige. Det kunne være rart at få den bygget op efter gruppens ønsker.

Skiveegnens Hestecentrum