november 2017
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Nyhedsbrev

Bestyrelsesmøde i Skiveegnens Hestecentrum den 7-6-2012

 

Dagsorden:

 

Nyt siden sidst:

 

-Økonomi & medlemmer

 

-Aflysning af transportarrangement

 

-Medicinhåndteringskursus

 

-Ridestier

 

-Hjemmesiden

 


Arrangementer:

 

-Farmshow planlægning

 

-EM i Spøttrup

 


Eventuelt

 


Deltagere:

 

Jørn, Heidi, Maibritt, Christina

 


Økonomi & Medlemmer:

 

Lem Rideklub har rettet henvendelse, og de ønsker at være medlemmer. De har ligeledes indbetalt kontingent, men fik pengene retur…er der noget galt?

 


Aflysning af transportarrangementet:

 

Bestyrelsen er enige om at det var en stor skam at vi var nødsaget til at aflyse. Skive Trav havde arrangeret et tilsvarende arrangement, men dette var kun for ”professionelle” …og da Jørn kunne komme med yderligere eksempler til skræk og advarsel,  kunne bestyrelsen blive enige om at der SKAL arrangeres en aften hvor der skal oplyses om hvad man må og ikke må som hesteholder med trailer…

 


Medicinhåndteringskursus:

 

Dette har været arrangeret for nyligt af Romlund, men ingen at bestyrelsen har hørt noget til hvordan dette er gået.

 


Ridestier:

 

Intet nyt – Heidi vil rykke Bettina Holm for kort over rideruter.

 


Hjemmesiden:

 

Maibritt ville gere have en ekstra til at hjælpe med at finde emner og andet til hjemmesiden, her meldte Heidi som den ekstra hjælp.

 


Farmshow:

 

Hesteleg vil gerne være en del af vores stand, og ligeledes Michelle Jensen/Dan-Hov (barfodstrimmer) har vist interesse. Der blev snakket om at invitere en hestemassør evt kiropraktor til at være en del af standen. Der blev også snakket om at invitere ”Ridder Ole” for at reklamere for EM på Spøttrup Borg, han vil finde ud af hurtigst muligt om han havde mulighed for at deltage. Mustang-hestene ville vende tilbage til Jørn i løbet af et par dage, men de var positive for muligheden at være en del af arrangementet.

 


EM på Spøttrup Borg:

Der har været afholdt et møde for at få klarlagt hvor vi kunne hjælpe til under afholdelsen i uge 30. De ville gerne have 3-9 frivillige til at hjælpe til på selve banen, og hvis vi kendte en der kunne træ

Skiveegnens Hestecentrum