Kommende arrangementer:

 

D. 16.4. kl.19.00-21.00

Hypermobiles gavn af træning.

Er du nysgerrig på om træning har en effekt for dine hypermobile led? Så mød Anne Mette Danielsen og Julie V. Bechman, to nyuddannede Psykomotorik-terapeuter, der her vil fortælle om deres bachelorprojekt. De har valgt at koncentrere sig om sanserne som hovedelement, og hvordan disse bliver anvendt i henholdsvis den ene og den anden bevægelse – og hvordan kropsbevidstheden derigennem øges mest effektivt! Der vil være vekslen mellem oplæg og praktiske øvelser. Alle er velkomne til en lærerig aften! Pris: Medlemmer kr. 50,-. Ikke medlemmer kr. 75,-

Sted: Medborgerhuset, Bindslevsplads 5, 8600 Silkeborg

Tilmelding senest 9.4.: tlf. 86 84 56 78 (Helle) eller mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

HUSK at tage en yogamåtte og evt. 1-2 puder med.

 

D. 7.9. kl. 10.00-15.00

Introduktion  til Aleksander Teknik.

Er du interesseret i at lære at bruge din krop hensigtsmæssigt? Så kan det være at Aleksander Teknik er noget for dig. Vi får besøg af Aleksander Teknik-lærer Ketty Dalgaard, som er ekspert i den hypermobile krop. Hun har udviklet nogle teknikker, der specifikt virker for den hypermobile. Det er en teknik, der giver dig redskaber til den rette kropsholdning, øget kropsbevidsthed samt effektiv afspænding og fokus på sammenhængen mellem tanke og handling. Det bliver en dag med vekslen mellem øvelser og afspænding og masser af opmuntring til at gøre det rigtige for dig.

(Ketty har produceret en trænings CD til hjemmebrug. Pris kr. 200,- + forsendelse. For bestilling ring : 49 22 64 65). Kan købes for kr. 150,- denne aften.

Medbring afslappende tøj og madpakke. Vi sørger for måtter, tæpper, kaffe-the og frugt.

Pris: Medlemmer kr. 125,-. Ikke medlemmer kr. 150,-

Sted: Yoga-skolen, Lyngbygade 8, 8600 Silkeborg

Tilmelding senest 30.8.: tlf. 86 84 56 78 (Helle) eller mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

  

Du kan se frem til flere arrangementer i efteråret:   

 D. 8.10. Informationsaften i Ringkøbing-Skjern området om resultaterne fra medlemsundersøgelsen v. Anita Kjær. 

-  Medlemmerne får her mulighed for at netværke og udveksle visitkort.

  

Onsdag d. 13.11. fra kl. 19 - 21.30 besøg på Herning Hjælpemiddelcentral, og det bliver med ergoterapeut Marie Gosvig.

En aften med oplysning og afprøvning af hjælpemidler i Herning.

Se mere om foredragsholdere og oplæg her (også tidligere)

Copyright © 2011 Hypermobile & HMS i Region II. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 12. april 2013 af This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.